Національна школа суддів України

Організаційне засідання розробників курсу щодо розгляду справ про порушення правил політичного фінансування

26 листопада 2020 року Національна школа суддів України в онлайн режимі провела організаційне засідання групи розробників нового навчального курсу для суддів щодо розгляду справ про порушення правил політичного фінансування.

У ході засідання було обговорено процедуру розробки навчального курсу щодо справ про порушення правил політичного фінансування, який міститиме огляд матеріального і процесуального права у цій сфері.

Окрему увагу розробники курсу приділили питанню видання посібника для суддів з даної тематики, а також підготовці та публікації огляду судової практики щодо правопорушень, передбачених  статтями  212-15, 212-21 Кодексу України про адміністративні правопорушення, що дозволить узагальнити результати розгляду відповідних судових справ та напрацювати практичні рекомендації.

У засіданні взяли участь заступник директора Тестологічного центру Михайло Цуркан, представники проекту IFES Україна Юрій Піскалюк, Ірина Будз, Олексій Сидорчук, Юлія Кривінчук, Юлія Зальцберг, асистенти кафедри Конституційного права України Національного юридичного університету ім. Ярослава Мудрого Богдан Мохончук та Павло Романюк, а також провідний науковий співробітник НШСУ Руслана Арланова.