Національна школа суддів України

Основи ефективних комунікацій у професійній діяльності працівників апаратів судів

15–18 листопада 2021 року Національна школа суддів України проводить підготовку та підвищення рівня кваліфікації спеціалістів судової статистики місцевих та апеляційних судів. 

Підготовку відкрила директорка Львівського регіонального відділення Оксана Польна, яка наголосила, що під навчання увагу слухачів буде зосереджено не лише на питаннях щодо професійних обов’язків та правилах роботи відповідно до посадових обов’язків спеціалістів судової статистики, але й на питаннях культури мовлення, психології взаємодії та основах надання домедичної допомоги.

Підготовку проведуть заступниця керівника апарату Хмельницького апеляційного суду Наталія Гуменюк, керівниця апарату Приморського районного суду м. Одеси Інна Німас, головна наукова співробітниця відділу підготовки викладачів (тренерів) Оксана Кабиш, директорка відділу “Вінницький навчальний центр” Олена Мілієнко, заступниця начальника Територіального управління Державної судової адміністрації України в Львівській області Марія Коник, начальник відділу супроводу онлайн-сервісів департаменту централізованого адміністрування мереж та системного супроводу Державного підприємства “Інформаційні судові системи” Вадим Коваля, психологині Марта Чумало та Олена Кальбус, тренерка проєкту “Покращення рівня доступності правосуддя для людей з інвалідністю” Ольга Давид і сертифікований тренер з навчання населення навичкам надання домедичної допомоги Іван Павлишин.

Під час підготовки слухачі вивчать правила ефективного управління часом, Український правопис, зміни та доповнення до правил ділового мовлення, а також розглянуть питання про відкритість судової влади в соціальних мережах та вплив такої інформації на імідж судів, проаналізують правила взаємодії зі ЗМІ та громадськістю, навчаться правильно висвітлювати діяльність суду на інформаційних платформах.

Належної уваги буде приділено роботі  інформаційно–телекомунікаційних систем у суді. На занятті учасники підготовки зможуть з’ясувати актуальні питання, що виникають під час роботи з ЄСІТС.