Національна школа суддів України

Особливості роботи тренерів під час онлайн–занять

23–26 лютого 2021 року Національна школа суддів України провела онлайн–тренінг для викладачів (тренерів) “Особливості роботи команди тренерів під час дистанційного навчання в умовах карантину”. 

Тренінг відкрили директорка курсу, начальниця відділу підготовки викладачів (тренерів)–радниця Ольга Шаповалова та заступник начальника Олександр Коротких. Було підкреслено важливість проведення подібних занять з огляду на необхідність підготовки висококваліфікованих викладачів (тренерів), які будуть упроваджувати підготовлені курси в підготовку кадрів системи правосуддя Національній школі суддів України.

Учасники та учасниці онлайнового тренінгу ознайомилися з механізмами визначення навчальних цілей і найбільш прийнятних інтерактивних методів (форм), які будуть застосовуватися під час проведення тренінгів для суддів.

Під час тренінгу тренери дізналися про нові техніки роботи з аудиторією. Було наведено практичні приклади найбільш типових помилок, які можуть виникати в роботі викладача, та шляхи їх запобігання.