Національна школа суддів України

Особливості розгляду справ щодо злочинів проти статевої свободи

23 квітня 2021 року Національна школа суддів України провела чергове онлайн–засідання групи розробників матеріалів дистанційного курсу для суддів “Особливості розгляду справ щодо злочинів проти статевої свободи та статевої недоторканості”.

Онлайн–засідання проведено під керівництвом викладачки відділу підготовки викладачів (тренерів) Ольги Короткової. В онлайн–засіданні взяли участь судді Лариса Радуцька, Світлана Муратова, Петро Заруба, Дмитро Константинов, Віра Левко, Ярослава Марко та працівники відділу підготовки викладачів (тренерів) Юлія Найденко та Тамара Закревська.

У ході роботи учасники та учасниці засідання обмінялись думками щодо актуальних питань у провадженнях про порушення встановленого в суспільстві порядку статевих відносин та основних принципів статевої моральності, презентували та провели дискусії щодо напрацьованих матеріалів, обговорили зміни до структури курсу відповідно до підготовлених матеріалів.

Модератор онлайн–зустрічі Ольга Короткова відзначила належну якість розроблених матеріалів та високу результативність роботи групи.