Національна школа суддів України

Особливості змін до кримінального та кримінально-процесуального законодавства під час воєнного стану

14 червня 2022 року Одеське регіональне відділення Національної школи суддів України провело  семінар для суддів та працівників апаратів місцевих загальних та апеляційних судів “Особливості змін до кримінального та кримінально-процесуального законодавства”.

Семінар відкрив директор Одеського регіонального відділення Володимир Пироговський, який ознайомив слухачів з програмою заходу та представив викладачів – суддів районних судів із міста Миколаєва, подякувавши їм за співпрацю й підготовку семінару в надскладних умовах, які склалися в їхньому місті.

Суддя Центрального районного суду м. Миколаєва, член Ради суддів України, кандидат юридичних  наук Катерина Лагода ознайомила слухачів з деякими проблемними моментами застосування заходів забезпечення кримінального провадження через призму змін до КПК України в частині досудового розслідування та судового контролю на цій стадії.

Суддя, голова Жовтневого районного суду Миколаївської області, кандидат юридичних  наук Сергій Глубоченко розглянув проблемні аспекти особливого режиму судового розгляду в умовах воєнного стану.

На завершення  учасникам було запропоновано висловити враження від семінару, заповнивши анкету зворотного зв’язку.

Кожен учасник семінару отримає електронний Сертифікат Національної школи суддів України.