Національна школа суддів України

Перемога, яка надихає

24 листопада 2016 року збірна команда Національної школи суддів України “Суддівський шкільний альянс” зіграла третій матч у турнірі з міні–футболу серед команд системи правосуддя за Кубок “Феміди”. 

У звітному матчі збірна США мала в своїй основі майстрів із Буковини та Харкова, які внесли в сильний, але складений із гравців різних футбольних команд колектив, елемент спільної та злагодженої гри.

Саме командна гра в поєднанні з індивідуальною майстерністю допомогли створити маленьке футбольне диво.
Суперником США була грізна та титулована збірна команда ДСА України "Феміда", яка вже двічі була володарем Кубка цього турніру.

Мабуть рівень професійного суперника якраз виявився тим фактором, який мотивував збірну команду США, дав можливість грати в яскравий, швидкісний і атакувальний футбол.

Забивши перший м’яч, збірна Національної школи суддів України ввійшла в кураж і раз–пораз загрожувала воротам суперника. Тричі забивши, гравці збірної США заспокоїлись і з часом ініціатива почала переходити до команди "Феміда". Штурм воріт команді суперників вдавався не особливо, зате збірники США продемонстрували, що вміють грати й на контратаках.

Зрештою, матч закінчився перемогою Суддівського шкільного альянсу з рахунком 4:2. Цей поєдинок став винагородою несамовитим уболівальникам і вболівальницям збірної США, а результат подарував надію на продовження турнірної боротьби.

Тож гравці збірної США вкотре продемонстрували, що можуть і вміють дивувати й перемагати, навіть таких грандів турніру, як збірна "Феміда".

Віримо в подальші перемоги Суддівського шкільного альянсу та будемо впевнено йти до них!