Національна школа суддів України

Перемоги Національної школи суддів України в боротьбі за кубок “ФЕМІДИ”

 28 листопада 2013 року на території учбово–тренувальної бази “ФК “Динамо” відбувся заключний матч групового етапу турніру з міні-футболу серед команд судових установ із розіграшу Кубка “ФЕМІДИ” за участю команди Національної школи суддів України.

        

 Суперником Національної школи суддів України була команда Вищого адміністративного суду України.

     

    На цей поєдинок наша команда представила свій зірковий склад, до якого входять:  Володимир  Мазурок, Вадим Філіпов, Віталій Коломієць, Захар Вербовський, Олександр Здебський, Роман Слободян, Ігор Деркач, Іван Грек, Олександр Ревенок, Микола Жабокрицький, Ігор Жерносеков, Сергій Струк.

         Як ніколи чисельною і потужною була підтримка вболівальників: надихнути рідну команду на перемогу зібралися представники всіх відділів Національної школи суддів України. Уболівальники, озброєні плакатами, прапорами, кричалками та приладами для звукового шоку суперника, зі своєю місією впоралися та влаштувавши гарячий прийом нашій команді.

          Наша команда одразу пішла вперед і досить швидко відкрила рахунок у матчі.

          Постійно атакуючи, ми практично замкнули суперника на його половині поля та примусили грати на відбій. У першому таймі суперники тричі діставали м’яч із власної сітки воріт і переможені пішли на перерву.

          Окрилені успіхом, наші гравці продовжили матч свіжо і впевнено.

         У результаті, нам вдалося таки здобути омріяну та вистраждану перемогу з рахунком 5:4!

           Груповий етап турніру завершено. Нажаль, закінчується і боротьба Національної школи суддів України за кубок “ФЕМІДИ”.

         Утім, свою місію турнір для нас виконав – ми маємо чимало перемог, пов’язаних із ним.

          Так, ми продемонстрували, що маємо сміливість заявитись на турнір, маємо відчайдушних та спортивний футбольний колектив, здатний    битись до останнього та перемагати. Кожен матч був можливістю для колективу цікаво, неформально та корисно відпочити, відкрити себе та інших для себе з нової сторони, розрядитись або зарядитись емоційно.

         А головне – ми продемонстрували іншим, та самі впевнились у тому, що  Національна школа суддів України – це сильна, єдина команда. Тож у наступному році обіцяємо дати справжній бій у боротьбі за кубок “ФЕМІДИ”.