Національна школа суддів України

Переможні емоції здобуто

26 листопада 2015 року збірна команда Національної школи суддів України “Суддівський Шкільний Альянс” здобула вольову перемогу над принциповим суперником - командою Київського окружного адміністративного суду. Видовищний матч проходив на навчально–тренувальній базі “ФК “Динамо”  в рамках четвертого туру турніру з міні–футболу серед судових установ із розіграшу “Кубка Феміди". 

Цим поєдинком Суддівський Шкільний Альянс здивував і суперників, і вболівальників і сам себе. США здобуває реноме команди, що перемагає потужні зіграні колективи, якщо відшукає необхідну мотивацію на гру. Вочевидь, несамовита підтримка вболівальників та відповідальність за результат дали необхідний поштовх – і США грав шалено – швидко, майстерно, результативно, надійно. 

Перший тайм гри проходив у традиційно довгій розвідці підходів до воріт суперника, а пізніше всім довелось відчути легке дежавю – США відкрили рахунок, забивши… у свої ворота. Цей фірмовий тактичний момент нашої команди дещо розслабив суперника і США скористався ним повною мірою. Три м’ячі були забиті лише за декілька хвилин. Коли команда Київського окружного адміністративного суду оговталась, то їй залишалась лише роль наздоганяючого. Суперника це нервувало, гра йшла жорстко – в одному з моментів арбітр навіть прийняв рішення про вилучення по одному гравцю з кожної команди, так далеко зайшла спортивна боротьба та емоції.

США втім зуміли перебудувати гру та вести її в необхідному темпі та напрямку. Спокійно та впевнено збірна контролювала хід поєдинку аж до  фінального свистка арбітра, який зафіксував перемогу “Суддівського Шкільного Альянсу” з рахунком 4:3.

Але головні наші перемоги ще попереду.

Віримо в нашу команду й те, що здобути Кубок Феміди нам може завадити лише стихійне лихо!

США – вперед!