Національна школа суддів України

Переможні традиції

12 грудня 2015 року на території учбово-тренувальної бази "ФК "Динамо" відбулися фінальні ігри турніру з міні-футболу серед суддів та працівників судових установ із розіграшу Кубка "Феміди".
Вітаємо збірну команду Державної судової адміністрації України "ФЕМІДА", яка зайняла перше місце в турнірі та виборола одноіменний кубок.
Організаційний комітет також визначив переможців в індивідуальних номінаціях. Схоже, що своїм прагненням до перемог збірна команда Національної школи суддів України “Суддівський Шкільний Альянс”  знову вразила організаторів і учасників турніру. Хоч перемоги в турнірі ми ще не досягли, але у інших номінаціях гідно продемонстрували себе.
Так, "Кращим захисником турніру" став наш капітан   – суддя Таращанського районного суду Київської області Микола Бойко.
Підтвердили реноме "Кращої команди підтримки"  й уболівальники команди "Суддівський Шкільний Альянс". Як відмітили організатори:  “вже протягом двох років уболівальники США не пропустивши жодної гри своєї команди. Крім футбольних гасел залучають також свого командного талісмана – Козака, який у свою чергу вправно орудує булавою та командою підтримки”.
Віримо, що переможні традиції  й надалі будуть  утверджуватись та множитись!