Національна школа суддів України

Персонал підвищує рівень кваліфікації

Організаційний розвиток Національної школи суддів України передбачає якісні зміни та оновлення її організаційної структури, підвищення ефективності функціонування на основі прийняття та впровадження сучасних управлінських рішень, удосконалення матеріально–технічної бази та організації праці в усіх структурних підрозділах, направлених на реалізацію потреб судової системи в отриманні якісних послуг у сфері підвищення професійного рівня.

На щотижневій нараді у проректора по забезпеченню організаційної діяльності Володимира Мазурка з керівниками  відділів за напрямком роботи 15 квітня 2014 року предметно обговорювалися питання фінансового, інформаційного та правового забезпечення  підготовки суддів та працівників апаратів судів у період непростих соціально–економічних та політичних умов.

У телефонному режимі участь у цій нараді взяли також директори Дніпропетровського та Донецького регіональних відділень Алла Баштанник та Зоя Татькова.

Значну увагу учасниками цієї наради були звернуто на завдання щодо кадрової політики установи, зокрема, системі підвищення рівня кваліфікації її персоналу. З метою професійного розвитку працівників Національної школи суддів України було запропоновано включити до планів занять персоналу в найближчий час питання антикорупційного законодавства; охорони праці та протипожежної безпеки; створення єдиного інформаційного та консультаційного ресурсу – електронної бібліотеки; еристики або мистецтва вести суперечку, дискусію, полеміку, диспут, дебати тощо.