Національна школа суддів України

Перспективи співпраці з підготовки майбутніх суддів

9 квітня 2019 року в режимі відеоконференції відбулася зустріч проректора Володимира Мазурка з викладачками кафедр іноземних мов Львівського національного університету імені Івана Франка та Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого.

Відеотрансляція відбулась з приміщення Харківського регіонального відділення, де викладачки львівського ВИШу Лілія Кузнецова, Наталія Гриня та Анетта Арцишевська обговорили з харківськими колегами Іриною Липко і Світланою Романюк практичні аспекти включення іноземної мови до програми спеціальної підготовки кандидатів на посаду судді.

У зустрічі взяли участь начальник відділу спеціальної підготовки кандидатів на посаду судді Олександр Гашицький, головний спеціаліст цього відділу Тетяна Будниченко, директор місцевого регіонального відділення Валентина Коржик.

Володимир Мазурок ознайомив викладачок з особливостями проведення підготовки кандидатів та кандидаток на посади суддів в Національній школі суддів України, окреслив основні напрями майбутнього співробітництва, детально проаналізував проект базової програми підготовки з іноземної мови.

Проректор акцентував на необхідності використання сучасних інтерактивних методів навчання та уніфікації навчального блоку з вивчення іноземної мови з врахуванням особливостей кожного виду судочинства.

На завершення зустрічі викладачки та керівництво Національної школи суддів України віднайшли єдине розуміння освітнього процесу і висловили упевненість у подальшій плідній співпраці.