Національна школа суддів України

Підготовка до проведення апробації навчального курсу щодо порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами

29 жовтня 2020 року в режимі відеоконференції на платформі Zoom Національна школа суддів України провела засідання групи розробників з підготовки до апробації навчального курсу у формі тренінгу для кандидатів на посаду судді на тему: “Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами (ст. 286 КК). Особливості кваліфікації та сукупність злочинів”, яким модерували керівники відділу підготовки викладачів (тренерів) Ольга Шаповалова та Олександр Коротких.

У засіданні робочої групи прийняли участь судді: Валентин Зубар, Петро Заруба, Лариса Радуцька, Дмитро Кратко, Микола Місечко, Світлана Муратова та працівники відділу підготовки викладачів (тренерів) Лілія Гуцал, Ольга Короткова, Юлія Найденко та Олександр Здебський.

Під час засідання обговорено змістовне наповнення курсу, представлено попередньо напрацьовані матеріали, проведено дискусії з питань для експрес–опитувань та інформації, що міститься у презентаціях.

Наприкінці засідання розробники навчального курсу визначили перелік базових питань, що будуть висвітлені під час заходу та запланували проведення апробації на листопад 2020 року.