Національна школа суддів України

Підготовка до вебінару в онлайн режимі

7 вересня 2020 року в режимі відеоконференції відбулося чергове засідання  групи з підготовки до проведення вебінару для суддів–наставників (коучів) кандидатів на посаду судді “Передача суддівського досвіду: методологія та практика”.

Учасниками засідання, проведеного Національною школою суддів України у співпраці з Проектом ЄС “ПРАВО-JUSTICE”, були проректор Володимир Мазурок, суддя Конституційного Суду України Галина Юровська, суддя Деснянського районного суду міста Києва Валерія Бабко, заступники керівників відділів Олександр Коротких, Андрій Маслюк, Діана Сніцаренко, викладач–координатор Тамара Закревська, головний спеціаліст Світлана Нечипорук та європейський експерт Проекту Драгомір Йорданов.

Учасники зустрічі обговорили матеріали, підготовлені викладачами, та методику їх викладання. Основна увага була звернута на інтерактивні  методи, які можна ефективно використати з урахуванням особливостей дистанційної підготовки.

Проведення вебінару для суддів–наставників (коучів) “Передача суддівського досвіду: методологія та практика” заплановано на 14 вересня 2020 року.