Національна школа суддів України

Підготовка до вебінару в онлайн режимі

6 квітня 2020 року в режимі відеоконференції відбулося друге засідання групи з підготовки до проведення вебінару для суддів–наставників (коучів).

Учасниками засідання, проведеного Національною школою суддів України у співпраці з Проектом ЄС “ПРАВО-JUSTICE”, були проректор Володимир Мазурок, суддя Конституційного Суду України Галина Юровська, суддя Деснянського районного суду міста Києва Валерія Бабко, керівниці відділів Ольга Шаповалова, Тетяна Пустовойтова, заступники керівників відділів Олександр Коротких, Андрій Маслюк, Діана Сніцаренко, викладач–координатор Тамара Закревська, головний спеціаліст Світлана Нечипорук та європейські експерти Проекту Анна Адамська–Галант, Отілія Пакуарі та Драгомір Йорданов.

Під час дистанційного спілкування представників України, Польщі, Румунії та Болгарії було визначено формат вебінару та дві його теми, на яких буде сконцентровано увагу під час обговорення. У процесі вебінару будуть вивчені уроки й досвід, набуті Національною школою суддів України та суддями–наставниками під час стажування кандидатів на посаду судді в ході проходження спецпідготовки, а також психологічні аспекти в діяльності наставника.

Досягнуто домовленості про розподіл обов‘язків між учасниками групи в підготовці матеріалів, які будуть надані для ознайомлення всім членам групи та іноземним експертам для обговорення на наступному засіданні, яке заплановано на 27 квітня 2020 року.

Наступне обговорення має відбутися в тому ж складі та форматі для детального опрацювання розроблених матеріалів вебінару та планування його запровадження у Національній школі суддів України. Уже існуючий дистанційний курс було вирішено доповнити розробленими матеріалами.