Національна школа суддів України

Підготовка до загальноукраїнського семінару в умовах пандемії

7 липня 2020 року в Національній школі суддів України під керівництвом начальника відділу підготовки викладачів (тренерів) - радника, судді Верховного Суду України у відставці, кандидата юридичних наук, заслуженого юриста України Ольги Шаповалової проходить засідання робочої групи з підготовки матеріалів до загальноукраїнського онлайн семінару на тему: “Діяльність слідчого судді як гаранта захисту прав людини на досудовому розслідуванні”.

На початку засідання Ольга Шаповалова ознайомила розробників із форматом роботи, окреслила мету засідання та очікувані результати за підсумками засідання.

У засідання робочої групи в очному форматі взяли участь судді  Петро Заруба, Ярослава Марко, Дмитро Кратко, Максим Ходаківський, Лілія Карабак, заступник начальника відділу підготовки викладачів (тренерів) Олександр Коротких та працівники відділу Ольга Короткова, Юлія Найденко.

У режимі відеоконференції з використанням програми Zoom у засіданні брали участь судді Микола Місечко та Світлана Муратова.

Під час засідання обговорено змістовне наповнення матеріалів курсу, розроблено програму онлайн семінару, а також визначено перелік базових питань, що будуть висвітлені під час заходу.