Національна школа суддів України

Підготовка інтерактивних лекцій з адміністративного судочинства

28 лютого 2020 року Національна школа суддів України провела засідання розробників з підготовки інтерактивних лекцій щодо адміністративного судочинства, передбачених у стандартизованих програмах підготовки суддів окружних та апеляційних адміністративних судів.

Засідання розпочав модератор – викладач–науковий консультант відділу підготовки викладачів (тренерів) Олександр Терлецький, який визначив мету і формат роботи, ознайомив розробників із вимогами до підготовки та проведення такого виду лекцій, а також визначив основні завдання й очікувані результати за наслідками роботи групи.

Під час засідання розробники презентували та обговорили підготовлені лекції, а також обмінялися думками та пропозиціями щодо вдосконалення напрацьованих матеріалів.

У підсумку зустрічі модератор відзначив результативність командної співпраці, узагальнив пропозиції присутніх та визначив напрямки подальшої роботи.

До групи розробників увійшли судді Любов Гончар, Олена Ганечко, Елла Катаєва, Альона Кушнова, Олександр Михайлов, Ангеліна Черникова, Віктор Маринченко та старший науковий співробітник Національної школи суддів України Ольга Яворська.