Національна школа суддів України

Підготовка працівників апаратів судів у Вінниці

4 грудня 2015 року у місті Вінниця відбувся семінар для працівників апарату Вінницького апеляційного адміністративного суду на тему: “Методики оптимізації робочого часу, побудова стратегії кар’єрного зростання та саморозвитку”, який організовано та проведено Національною школою суддів України спільно з Вінницьким апеляційним адміністративним судом.

Викладачем семінару було запрошено Олену Панченко – суддю Авдіївського міського суду Донецької області.

Перед слухачами було поставлено завдання навчитися методикам правильного  розподілення робочого часу, раціонального його використання задля підвищення ефективності тапродуктивності роботи. Крім того, в ході навчання слухачі мали можливість опанувати методи та способи запобігання кризовим ситуаціям та виходу з них, у разі неможливості уникнення, з найменшими втратами. Обговорювалися, зокрема, й уміння справлятися з позаплановими, терміновими завданнями та можливості формування в собі стресостійкості.

Цікава та актуальна тема була викладена не лише у формі лекційного матеріалу. Перед початком семінару слухачі переглянули відеоролик з демонстрацією того, як неправильно може бути організовано робочий час працівниками суду та обговорили можливі варіанти необхідних дій для уникнення схожих ситуацій у їх роботі.  Цікавою була і сама презентація до теми.

Крім того, в ході семінару слухачі мали можливість виконати практичне завдання, пройти нескладний психологічний тест на визначення готовності виконувати завдання при підвищеному робочому навантаженні та встановити для себе необхідні напрямки в реалізації методів правильного планування робочого часу, враховуючи при цьому інші потреби та особисте життя.

Разом з тим, не залишилася поза увагою і тема кар’єрного зростання працівників суду з необхідними та актуальними порядами викладача побудови стратегії кар’єрного зростання у тісному взаємозв’язку із саморозвитком.

  Фотогалерея