Національна школа суддів України

Підготовка тренінгу щодо арешту і конфіскації активів

24 лютого 2022 року Національна школа суддів України спільно з проєктом  РЄ/ЄС “Посилення заходів щодо протидії відмиванню коштів та фінансуванню тероризму в Україні” провели заплановану онлайн-зустріч з метою розроблення тренінгу для суддів “Арешт і конфіскація активів”.

Від Національної школи суддів України участь у заході взяли заступник начальника відділу науково-методичного забезпечення діяльності судів та органів суддівського врядування Олександр Іщенко та провідна наукова співробітниця відділу “Тестологічний центр” Катерина Слюсарева.

Проєкт  РЄ/ЄС “Посилення заходів щодо протидії відмиванню коштів та фінансуванню тероризму в Україні” представили керівник Сергій Рибченко і Тео Білль експерт проєкту, суддя, голова суду м. Атверпен (Бельгія).

У ході зустрічі обговорено структуру курсу, максимальне застосування практичних кейсів, орієнтовні строки напрацювання тренінгових матеріалів.

Суддя Тео Білль висловив підтримку народові України та запевнив у готовності співпрацювати із українськими суддями у довгостроковій перспективі.

Слава Україні!!!