Національна школа суддів України

Підготовлено тренерів з навчального курсу щодо корупційних правопорушень

8 грудня 2021 року Національна школа суддів України провела онлайн–тренінг для тренерів “Адміністративна відповідальність за правопорушення, пов’язані з корупцією”.

Тренінг розпочала викладачка відділу підготовки викладачів (тренерів) Ольга Короткова, яка підкреслила важливість проведення таких занять з огляду на необхідність підготовки висококваліфікованих викладачів (тренерів), а також зазначила мету розробленого тренінгу, окреслила його основні завдання та методи.

Тренерами курсу залучені  судді Сергій Глубоченко, Світлана Муратова, Лариса Радуцька, Петро Заруба та працівниця Національної школи суддів України Юлія Найденко.

Програмою тренінгу передбачено обговорення лекційного матеріалу, модеровані дискусії, експрес опитування та вирішення практичних завдань.

Учасники та учасниці ознайомилися зі змістовним наповненням навчального курсу, його базовими складовими та методичними порадами щодо проведення тренінгу з використанням інтерактивних методів навчання відповідно до закладених цілей.

Слухачі тренінгу отримають Сертифікат Національної школи суддів України.