Національна школа суддів України

Підходи до боротьби зі стресом

1 лютого 2021 року Одеське регіональне відділення Національної школи суддів України провело онлайн-семінар для працівників апаратів місцевих та апеляційних судів на тему: “Стресостійкість та техніки подолання стресу в діяльності працівника апарату суду”.

В. о. директора Одеського регіонального відділення Тетяна Золотнікова привітала працівників апаратів судів та зауважила, що учасники семінару мають чудову нагоду навчитись ефективно долати стресові ситуації та опановувати негативні емоції.

Провела семінар завідувач відділу психологічних та інших досліджень Одеського НДІ судових експертиз, викладач кафедри “Криміналістики та психології” ОДУВС, судовий експерт, практичний психолог, психотерапевт, кандидат психологічних наук Маргарита Журавльова.

Під час лекції з використанням презентацій і практичних вправ викладач ознайомила слухачів із тілесно-орієнтованою терапією, підходами та вправами в боротьбі зі стресом через тіло, зі змінами ментальних установок та надала практичні поради і відповіді на всі запитання.