Національна школа суддів України

Підвищення кваліфікації помічників суддів

31 жовтня – 4 листопада 2016 року в місті Одесі місцеве регіональне відділення Національної школи суддів України проводить підготовку помічників суддів окружних та апеляційних адміністративних судів Одеської, Миколаївської та Херсонської областей.

Відкриваючи підготовку, директор Одеського регіонального відділення Валерій Левенець звернув увагу слухачів  на ефективність підвищення кваліфікації шляхом отримання практичних знань і вмінь, ознайомив із програмою заходу та представив викладачів.

У ході підготовки помічники суддів розглянуть види судових рішень, вимоги до їх форми, змісту, структури, стилю та мовного оформлення. Вагомою та результативною буде доповідь про основи українського ділового мовлення, мистецтво правового письма та процесуального документування. Окрім того, слухачі отримають корисну інформацію щодо вирішення окремих питань застосування КАС України та питань, пов’язаних із виконанням судових рішень. На завершення помічники суддів навчаться знаходити шляхи вирішення та попередження конфліктів у спілкуванні з відвідувачами суду та опанують навики формування позитивного соціально-психологічного клімату у трудовому колективі.