Національна школа суддів України

Підвищення кваліфікації спеціалістів кадрового забезпечення

11–15 квітня 2016 року в місті Одесі місцеве регіональне відділення Національної школи суддів України проводить підготовку спеціалістів кадрового забезпечення  місцевих та апеляційних судів .

Підвищувати свій професійний рівень та отримувати нові знання і практичні вміння прибули 33 спеціалісти кадрового забезпечення місцевих та апеляційних судів Одеської, Миколаївської та Херсонської областей. Для проведення підготовки запрошено досвідчених суддів, провідних науковців та професійних фахівців у галузі кадрової роботи та державної служби.

Протягом тижня слухачі розглянуть актуальні питання застосування нового Закону України “Про державну службу”, порядок проведення перевірки інспекцією праці, антикорупційне законодавство, етичні основи судової діяльності та професійну етику працівників апарату суду. Ознайомляться з законодавчими змінами у сфері пенсійного забезпечення, зупиняться на питаннях соціального страхування у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності.  Попрацюють над удосконаленням мистецтва правового письма та процесуального документування, опанують техніку безконфліктної взаємодії працівників, мотивації та стимулювання персоналу, формуванню ефективної команди.