Національна школа суддів України

Підвищення майстерності командної діяльності

31 травня 2021 року Національна школа суддів України провела онлайн–тренінг для співробітників Територіального управління Служби судової охорони в Запорізькій області “Побудова ефективної команди”.

Онлайновий тренінг відкрили проректор Володимир Мазурок, начальник управління з професійної підготовки та підвищення кваліфікації Служби судової охорони Володимир Євграфов і директор Дніпровського регіонального відділення Олександр Мартиненко, які підкреслили значимість співпраці Національної школи суддів України зі Службою судової охорони для постійного вдосконалення знань і професійних навичок співробітників Служби.

Володимир Мазурок у вступній презентації підкреслив, що розроблення та впровадження тренінгів є фундаментом підвищення кваліфікації співробітників Служби судової охорони. Він висловив упевненість, що отримані на онлайн–тренінгу знання й уміння допоможуть побудувати ефективну команду, націлену на досягнення єдиного результату, яка зможе працювати злагоджено та ефективно.

Тренерська команда, до якої ввійшли суддя Максим Ходаківський, заступник начальника управління Служби судової охорони Дмитро Мацишин,  заступниця голови Громадської організації “Всеукраїнська асоціація судових прес–секретарів” Оксана Лисенко та працівники Національної школи суддів України Андрій Маслюк, Діана Сніцаренко успішно презентували матеріали тренінгу, проводили практичні вправи та відповідали на питання учасників і учасниць тренінгу.

Під час онлайнового заняття співробітники Служби судової охорони оволоділи знаннями про основні принципи та етапи формування команди, особливості командотворення в публічній сфері. Вони також ознайомилися із психологічними особливостями та налагодженням комунікативних зв’язків між членами команди. Після проведення зазначеного тренінгу вони будуть уміти належним чином організовувати та забезпечувати несення служби у приміщеннях судів та інших установах системи правосуддя;  налагоджувати комунікативні зв’язки між членами команди співробітників Служби та працівниками судів під час кризових ситуацій. Співробітники Служби оволоділи теоретично–практичними та психологічними особливостями злагодження команди в системі правосуддя.