Національна школа суддів України

Питання та особливості виконавчого провадження

19 вересня 2014 року в місті Києві Національною школою суддів України спільно з Вищим спеціалізованим судом України з розгляду цивільних і кримінальних справ проведено підготовку працівників апарату Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ на теми:  “Проблеми виокремлення суб’єктно-об’єктного складу при розгляді справ у порядку позовного, наказного та окремого проваджень”. “Особливості виконавчого провадження та проблеми при повороті виконання рішень в апеляційному та касаційному провадженнях”.

Вітальними словами підготовку відкрила суддя Авдіївського міського суду Донецької області Олена Панченко.

Для проведення підготовки викладачами запрошено суддю Авдіївського міського суду Донецької області Олену Панченко та тимчасового виконувача обов’язків начальника юридичного відділу Національної школи суддів України Олександра Пелиха.

Під час підготовки Олена Панченко розглянула зі слухачами  проблеми щодо правовідносин виконавчого провадження.

Олександр Пелих приділив увагу питанням щодо особливостей вирішення апеляційною та касаційною інстанціями питань щодо повороту виконання судових рішень. Поділився практикою вирішення питань, які виникають після скасування виконаних рішень.

Повний текст програми підготовки розміщено на веб–сайті Національної школи суддів України в розділі Підготовка.

Після закінчення підготовки кожному слухачу, який її пройде, буде вручено Сертифікат Національної школи суддів України.