Національна школа суддів України

Плани підготовки суддів погоджено із суддівською спільнотою

Типові плани підготовки суддів на 2014 рік погоджено з Координаційним суддівським центром. Практика узгодження  із суддівською спільнотою розроблених НШСУ планів з’явилася у  2013 р. з утворенням Координаційного суддівського центру.



Створення центру мало на меті забезпечення участі суддів у вирішенні питань організації підготовки суддів та сприяння діяльності Національної школи суддів України, координації її діяльності з органами суддівського самоврядування, іншими судовими органами, допомогу у наукових дослідженнях з питань удосконалення судочинства шляхом використання практичного досвіду у сфері правосуддя і правозастосування.

Нагадаємо, Центр діє на громадських засадах за колегіальним принципом під керівництвом Віктора Городовенка – голови Апеляційного суду Запорізької області. До складу Центру входять члени Вищої кваліфікаційної комісії суддів України, голови вищих спеціалізованих та апеляційних судів,  загалом  -  46 осіб.

НШСУ планує активізувати діяльність Центру, залучаючи суддівську спільноту до обговорення тематики та методології підготовки суддів.