Національна школа суддів України

Планування науково-дослідної та науково-методичної роботи

10 грудня 2020 року розробники навчальних заходів із цивільного судочинства в режимі онлайн провели засідання експертної групи з підготовки пропозицій до Плану науково-дослідної та науково-методичної роботи Національної школи суддів України на 2021 рік.

З вітальним словом до учасників звернулася начальник відділу підготовки викладачів (тренерів) – радниця Ольга Шаповалова. Під час відеоконференції, яку модерувала викладач–науковий консультант відділу підготовки викладачів (тренерів) Лілія Гуцал, учасники зосередили увагу на детальному аналізі навчального матеріалу, що використовувався для викладання суддям в 2020 році та окреслили завдання по розробленню стандартизованих лекцій, тренінгів, семінарів-практикумів і  курсів дистанційного навчання для суддів на наступний рік.

У засіданні групи взяли участь судді місцевих загальних судів Максим Ходаківський, Андрій Потапенко, Катерина Котельва, Олександр Тиханський та співробітники відділу підготовки викладачів (тренерів) Тамара Закревська та Ольга Прудка.