Національна школа суддів України

Планування роботи на 2021 рік за напрямком “Кримінальне судочинство”

9 грудня 2020 року Національна школа суддів України провела засідання експертної групи за напрямком “Кримінальне судочинство” з метою підготовки пропозицій до Плану науково-дослідної та науково-методичної роботи на 2021 рік.

У засіданні взяли участь начальник відділу підготовки викладчів (тренерів) – радник Ольга Шаповалова, заступник начальника відділу, координатор кримінального блоку Олександр Коротких, працівники цього відділу Юлія Найденко та Олександр Здебський, а також судді-відкладачі НШСУ, які є розробниками багатьох навчальних курсів для суддів – Дмитро Кратко та Дмитро Констанинов.

Впродовж засідання визначені пріоритетні тематики розробки нових навчальних курсів та намічена новелізація раніше розроблених із урахуванням змін у законодавстві; тематика стандартизованих лекцій, які потрібно розробляти, семінарів, тощо, а також нового тренінгу для викладачів, спрямованого на розвиток ораторської майстерності викладачів НШСУ.

Напрацьовані за результатами засідання пропозиції будуть запропоновані для внесення до Плану НД та НМР Національної школи суддів України на 2021рік.