Національна школа суддів України

Побудова стратегії кар’єрного зростання та саморозвитку

2–5 листопада 2021 року Національна школа суддів України проводить підготовку та підвищення рівня кваліфікації старших секретарів, секретарів, головних і провідних спеціалістів  місцевих та апеляційних судів. 

Підготовку відкрила директорка Львівського регіонального відділення Оксана Польна, яка розповіла про правила користування програмою Zoom та ознайомила з  програмою навчального заходу.

До проведення підготовки залучено  керівницю апарату Приморського районного суду м. Одеси Інну Німас, кандидатку юридичних наук Ганну Щербакову, директорку відділу “Вінницький навчальний центр” Національної школи суддів України  Олену Мілієнко, заступницю начальника Територіального управління Державної судової адміністрації України в Львівській області Марію Коник, начальника відділу супроводу онлайн-сервісів Департаменту централізованого адміністрування мереж та системного супроводу Державного підприємства “Інформаційні судові системи” Вадима Коваля, прессекретарку Господарського суду Львівської області Наталію Шайду, психологинь Марту Чумало та Олену Кальбус, тренерку проєкту “Покращення рівня доступності правосуддя для людей з інвалідністю” Ольгу Давид і сертифікованого тренера з навчання населення навичкам надання домедичної допомоги Івана Павлишина.

У ході підготовки учасники обговорять питання про забезпечення об’єктивного і неупередженого висвітлення діяльності суду, зокрема, організацію судового процесу, на якому присутні представники ЗМІ, та про проведення ними в залі судового засідання фото- і кінозйомки, відео-, звукозапису із застосуванням стаціонарної апаратури, а також транслювання судового засідання по радіо і телебаченню. Слухачі проаналізують вплив взаємодії судової влади зі ЗМІ на репутацію судів.