Національна школа суддів України

Початок створення дистанційного курсу “Особливості роботи команди тренерів”.

2 червня 2020 року відбулося перше онлайн засідання групи розробників дистанційного навчального курсу для викладачів (тренерів) Національної школи суддів України на тему: “Особливості роботи команди тренерів”.

Директор курсу, начальниця відділу підготовки викладачів (тренерів)-радниця Національної школи суддів України, суддя Верховного Суду України у відставці Ольга Шаповалова  та заступник начальника відділу підготовки викладачів (тренерів), суддя Верховного Суду України у відставці Олександр Коротких наголосили на необхідності і актуальності під час пандемії COVID-19  створення та запровадження дистанційних курсів з інтерактивними методами навчання.

До розробників увійшли працівники відділу підготовки викладачів (тренерів) Національної школи суддів України: Олександр Потильчак, Олександр Терлецький, Ольга Короткова, Оксана Кабиш, Юлія Герус,  Юлія Блінова, Юлія Найденко, Тамара Закревська, Богдан Остудімов,  а також судді відряджені для роботи в НШСУ: Андрій Гаврищук, Максим Ходаківський, Лілія Карабак, Тетяна Васильченко, Діна Огороднік,  Тетяна Гребенюк, Дмитро Кратко.

Учасниками робочої групи було обговорено коло проблемних питань, які будуть актуальні як для нових так і для досвідчених тренерів та визначено попередню структуру та напрям в якому буде рухатись розробка дистанційного курсу.

Розробники обговорили підходи до напрацювання матеріалів курсу, узгодили план-графік діяльності, визначили ключові точки та очікувані результати розробки курсу.