Національна школа суддів України

Подолання психологічного бар’єру працівниками апарату суду

3 липня 2015 року  в місті Одесі місцеве регіональне відділення Національної школи суддів України за ініціативи Одеського окружного адміністративного суду спільно з громадською організацією Спілка юристів Одеської області та територіальним управлінням Державної судової адміністрації в Одеській області за підтримки проекту Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) “Справедливе правосуддя” проводить підготовку працівників апаратів судів на тренінгу.

Вітальними словами відкрили тренінг т. в. о. директора Одеського регіонального відділення Тетяна Золотнікова, голова правління громадської організації “Спілка юристів Одеської області” Олександр Рябець та керівник апарату Одеського окружного адміністративного суду Ольга Пасічник.

Для проведення тренінгу запрошено професора кафедри політології Одеського національного політехнічного університету, доктора педагогічних наук Аллу Семенову та засновника школи красномовства, педагога з ораторського мистецтва і техніки мови, спеціаліста в галузі бізнес-етикету Олександра Казакевича.

Метою тренінгу є удосконалення комунікативних здібностей та рефлексивних навиків персоналу, вміння виробити норми особистісної поведінки та міжособової взаємодії, а також розвинути здатність гнучко реагувати на ситуацію, швидко налаштовуватись на конструктивну співпрацю в різних умовах та під час комунікації з різними групами. Слухачі мають отримати необхідні знання та практичні навички щодо загальноприйнятих правил ділового етикету, що сприяють налагодженню ефективних комунікацій з громадянами та досягненню особистого успіху в соціальній та професійній сфері.

Повний текст програми тренінгу розміщено на веб–сайті Національної школи суддів України в розділі “