Національна школа суддів України

Положення Закону України “Про очищення влади” в дії

14 лютого 2015 року в місті Києві Національна школа суддів України спільно з Вищим спеціалізованим судом України з розгляду цивільних і кримінальних справ провела підготовку працівників апарату Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ на тему: “Новели антикорупційного законодавства. Виконання вимог законів України “Про засади запобігання і протидії корупції”, у тому числі     статті 12. Фінансовий контроль та Закону України “Про очищення влади.

Вітальними словами підготовку відкрив експерт з питань антикорупційного законодавства Андрій Кухарук, якого запрошено викладачем для проведення підготовки.

Під час підготовки Андрій Кухарук обговорив новели антикорупційного законодавства та розглянув зі слухачами проблемні питання, що виникають при виконанні вимог закону України “Про очищення влади”. Цей Закон визначає правові та організаційні засади проведення очищення влади (люстрації) для захисту та утвердження демократичних цінностей, верховенства права та прав людини в Україні.

Повний текст програми підготовки розміщений на веб-сайті Національної школи суддів України в розділі Підготовка.

Після закінчення підготовки кожному працівникові апарату, який буде на ній присутній, буде вручено Сертифікат Національної школи суддів України.