Національна школа суддів України

Поповнення бібліотеки відеозанять

Підхід до дистанційного підвищення кваліфікації як методу професійної підготовки в Національній школі суддів України є вдалим організаційним рішенням в умовах карантину. Тепер судді, працівники апарату судів, співробітники Служби судової охорони, які відповідно до планів мали пройти підготовку в березні–квітні 2020 року, мають можливість підвищувати свою кваліфікацію дистанційно.

Із цією метою для зазначених кадрів для системи правосуддя підготовлено вже близько 20 відеозанять.

6 квітня 2020 року відбувся запис відеозаняття з практики розгляду судових спорів, що виникають із договорів страхування та про виселення, які провели суддя Конституційного Суду України Галина Юровська та суддя Жовтневого районного суду міста Дніпра Максим Ходаківський, який відряджений для роботи в Національній школі суддів України. Модератором зазначених занять, як зазвичай, виступив проректор Володимир Мазурок.

Підготовку до створення відповідних презентацій та проведення занять проводили досвідчені судді, які тривалий час співпрацюють з Національною школою суддів України та є фаховими викладачами (тренерами) під керівництвом викладача–наукового консультанта відділу підготовки викладачів (тренерів) Лілії Гуцал.

Для підвищення свого професійного рівня в дистанційному режимі судді місцевих загальних суддів можуть приєднатися до відеозанять викладачів Галини Юровської та Максима Ходаківського тут:

https://www.youtube.com/watch?v=aCWv9KSvL00&feature=youtu.be

https://www.youtube.com/watch?v=4A-nMxlUVPc&feature=youtu.be