Національна школа суддів України

Порядок ведення суддівського досьє – роз’яснення та рекомендації

10 та 11 листопада 2015 року в місті Харкові місцеве регіональне  відділення Національної школи суддів України спільно з Вищою кваліфікаційною комісією суддів України та Державною судовою адміністрацією України проводить семінари для керівників апаратів та спеціалістів кадрового забезпечення місцевих та апеляційних судів на тему: “Порядок ведення суддівського досьє”.

10 листопада 2015 року в семінарі візьмуть участь працівники апаратів судів міста Харкова та Харківської області, 11 листопада – працівники апаратів судів Сумської, Полтавської та Луганської областей.

Мета семінарів – оптимізація, налагодження, обговорення процесу формування суддівського досьє, уточнення проблемних питань на етапі створення  досьє Державною судовою адміністрацією України та висвітлення безпосередньої участі у цьому процесі керівників апаратів судів.

Для проведення семінарів запрошено провідного спеціаліста департаменту з питань професійної кваліфікації суддів та кандидатів на посаду судді секретаріату Вищої кваліфікаційної комісії суддів України Максима Зінченка  та головного спеціаліста відділу по роботі з кадрами судів управління кадрового забезпечення Державної судової адміністрації України Катерину Скрипко.

Під час семінарів слухачі ознайомляться із нормативно-правовими  актами щодо ведення суддівського досьє, метою та завданням ведення досьє, обговорять типові помилки, які виникають при наповненні суддівського досьє інформацією та документами. Особливу увагу буде приділено питанню щодо ролі керівників апаратів судів у процесі формування суддівського досьє.

Повний текст програм семінарів розміщено на веб-сайті Національної школи суддів України в розділі “Підготовка”.

Після завершення семінарів слухачам, які брали в них участь, буде вручено Сертифікат Національної школи суддів України.