Національна школа суддів України

Практичні аспекти застосування адміністративними судами Податкового кодексу України

6 лютого 2015 року в місті Києві ректор Національної школи суддів України Микола Оніщук відкрив семінар для суддів адміністративних судів на тему: “Усунення розбіжностей в застосуванні статті 78.1.11 Податкового кодексу України. Усунення розбіжностей у застосуванні статті 78.4 Податкового кодексу України. Деякі питання оскарження рішень, дій чи бездіяльності Державної фінансової інспекції України. Повернення коштів із бюджету”, який проводився спільно з Верховним Судом України в режимі відеоконференції.

Вітальні слова колегам висловили на початку семінару заступник Голови Верховного Суду України − секретар Судової палати в адміністративних справах Віктор  Кривенко, суддя, заступник Голови Вищого адміністративного суду України  Михайло Смокович  та проректор з підготовки кадрів для судових органів Національної школи суддів України Анатолій Костенко.

Під час семінару судді Верховного Суду України та Вищого адміністративного суду України обговорили зі своїми колегами  з апеляційних та окружних адміністративних судів правові позиції, висловлені судовими палатами.

У цьому семінарі одночасно взяли участь судді адміністративних судів із 21 обласного центру України.