Національна школа суддів України

Практичні аспекти застосування Закону України “Про державну службу”

6 грудня  2016 року в місті Чернівцях місцеве регіональне відділення Національної школи суддів України проводить  семінар для працівників апаратів судів на тему: “Особливості роботи служби  з персоналу у світлі новацій Закону України “Про судоустрій і статус суддів”, а також  Закону України  “Про державну службу ”.

У семінарі беруть участь 52 працівники  апаратів місцевих загальних, апеляційних, окружних адміністративних та господарських судів.

Вітальною промовою захід відкрили директор  Чернівецького регіонального відділення  Анатолій Огородник  та начальник  відділу  по роботі з персоналом   Національної школи суддів України Олег  Цимбалюк.

Під час свого виступу Олег Цимбалюк  наголосив на актуальності теми семінару та звернув  увагу на помилки, які  допускаються під час    складання розпорядчих документів із кадрових питань.

Основним завданням  семінару є  підвищення  рівня  обізнаності працівників апаратів судів щодо реалізації діючого  Закону України “Про державну службу”.

Для проведення семінару запрошено  начальника Головного територіального  управління  юстиції в Чернівецькій  області, доктора юридичних наук В’ячеслава Хохуляка, який ознайомить слухачів із особливостями застосування Закону України “Про державну службу”  в органах виконавчої та судової влади.

Окрім того, у ході семінару  працівники апаратів судів обговорять  питання щодо організації роботи  кадрової служби (управління персоналом) в суді  у світлі новацій  Закону України “Про судоустрій і статус суддів” та Закону України   “Про державну службу”, а також розглянуть питання, що виникають під час заповнення декларації про майно, доходи, витрати та зобов’язання фінансового характеру за рік і під час  оформлення електронної декларації.

Із повним текстом програми семінару можна ознайомитись на сайті Національної школи суддів України  в розділі “Підготовка”.