Національна школа суддів України

Практичні навички надання працівниками апаратів судів домедичної допомоги

13–17 березня 2017 року в місті Львові місцеве регіональне відділення Національної школи суддів України проводить підготовку помічників суддів місцевих загальних та апеляційних судів.

Підготовку відкрила директор регіонального відділення Оксана Польна.

Для проведення підготовки запрошено суддів Роксолану Качур, Павла Едера, Христину Гладишеву, Ростислава Москаля, Володимира Павліва, Ганну Шендрікову та спеціалістів інших галузей – головного спеціаліста зі зв’язків із громадськістю та пресою Львівського окружного адміністративного суду Христину Кріль, яка зосередить увагу помічників суддів на основах антикорупційного законодавства;  доцента кафедри теорії та філософії права юридичного факультету Львівського національного університету ім. І. Франка Тамару Дудаш; експерта з питань доступності людей з інвалідністю до суду Фонду “Право і демократія” Михайла Васюту, який проведе інтерактивну лекцію на тему комунікативно-психологічної взаємодії працівників судів із людьми з інвалідністю; інструктора з першої медичної допомоги Івана Павлишина.

Пізнавальним та корисним буде одноденний курс із психології, який проведуть психологи центру “Жіночі перспективи” Світланою Бєляєвою та Оленою Кальбус. Упродовж курсу помічники суддів навчаться запобігати стресу, професійному вигоранню та набудуть навичок правильного керування особистим часом.