Національна школа суддів України

Практичні рекомендації з декларування доходів

9 лютого 2022 року Національна школа суддів України провела для працівників апаратів місцевих загальних судів онлайн-семінар “Деклараційна кампанія – 2022: покрокова інструкція”.

Директорка Харківського регіонального відділення Лілія Гуцал розпочала роботу дистанційного семінару і наголосила на актуальності обраної тематики, про що свідчить численна аудиторія.

Модерувала семінар заступниця директора регіонального відділення Яна Шевцова, яка представила викладачів, окреслила мету заходу та визначила правила роботи під час навчання.

Для проведення онлайнового заняття залучено фахових викладачів Національної школи суддів України –  суддю Вищого антикорупційного суду Інну Білоус та головного редактора видання “Держслужбовець” Андрія Мацокіна.

Під час семінару працівники апаратів місцевих загальних судів дізналися про новели антикорупційного законодавства, що стосуються декларування доходів, отримали практичні рекомендації з прикладами заповнення електронної форми декларації, розглянули питання щодо відповідальності за порушення антикорупційного законодавства та взяли участь у загальному обговоренні семінару.

На завершення навчального заходу працівники апаратів судів в анкетах зворотного зв'язку висловили свої думки щодо актуальності обговорених питань, залишили зауваження та пропозиції.