Національна школа суддів України

Працівники апаратів навчаються мистецтву правового письма та основ тайм-менеджменту

22 вересня 2016 року в місті Чернігові Національна школа суддів України спільно з Апеляційним судом Чернігівської області проводить підготовку працівників апарату місцевих загальних судів та Апеляційного суду Чернігівської області на семінарі на тему: “Українське ділове мовлення. Мистецтво правового письма та процесуального документування”.

Для проведення підготовки запрошено викладача Національної школи суддів України, доцента кафедри культури української мови Національного університету імені Михайла Драгоманова, кандидата філологічних наук Оксану Кабиш.

Під час виступу викладач наголосила на актуальності теми семінару щодо правового письма та процесуального документування. Звернула увагу працівників апаратів судів на  існуючі вимоги до складання юридичних документів, особливості правопису сучасного ділового стилю під час складання проектів судових документів. Детально обговорили помилки, які допускаються слухачами під час виконання ними своїх професійних обов’язків. 

Також, Національна школа суддів України спільно з Київським апеляційним господарським судом провела з працівниками апарату одноденний семінар на тему: “Основи тайм-менеджменту. Методики оптимізації робочого часу. Побудова стратегії кар’єрного зростання та саморозвитку”.

Для проведення семінару було запрошено суддю Авдіївського районного суду Донецької області Олену Панченко. Викладач довела до відома слухачів важливість управлінської роботи, вказала на необхідність та значення оптимізації робочого часу працівниками суду. Слухачі взяли активну участь в обговоренні питання щодо кар’єрного зростання.       

 Після закінчення підготовок учасники семінару отримали Сертифікат Національної школи суддів України.