Національна школа суддів України

Працівники апарату Апеляційного суду міста Києва навчаються декларуванню майна, доходів, витрат і зобов’язань фінансового характеру

26 лютого 2016 року в місті Києві Національна школа суддів України спільно з Апеляційним судом міста Києва провела семінар для працівників апарату Апеляційного суду міста Києва на тему: “Державна політика у сфері боротьби з корупцією. Антикорупційне законодавство. Заповнення декларації про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру.”

Для проведення підготовки викладачем запрошено експерта з питань антикорупційного законодавства Кухарука Андрія Володимировича.

Розпочинаючи роботу семінару Андрій Кухарук, ознайомив слухачів із основними вимогами сучасного законодавства щодо заповнення декларації державними службовцями про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру, порядком здійснення фінансового контролю щодо суб’єктів декларування в органах державної влади.

Разом з фаховим експертом учасники семінару обговорили порядок заповнення кожного розділу декларації про майновий стан і доходи  державного службовця, правові механізми запобігання протидії корупції.

Найбільшу увагу працівники апарату приділили питанню нововведень в антикорупційному законодавстві України та здійснення органами державної влади фінансового контролю щодо суб’єктів декларування.

Повний текст програми підготовки розміщено на веб-сайті Національної школи суддів України в розділі “Підготовка”.