Національна школа суддів України

Працівники апарату Апеляційного суду міста Києва опановують загальні правила ведення діловодства в місцевих та апеляційних судах

15 квітня 2016 року в місті Києві Національна школа суддів України спільно з Апеляційним судом міста Києва провела підготовку працівників апарату Апеляційного суду міста Києва на семінарі на тему: “Загальні правила ведення діловодства в місцевих загальних та апеляційних судах. Порядок приймання судових справ та документації. Порядок приймання, обліку і зберігання речових доказів. Особливості роботи, пов’язані з введенням в дію нового КПК України. Застосування вимог Положення про автоматизовану систему документообігу суду при формуванні справ у суді апеляційної інстанції. Основні вимоги до опрацювання (розгляду) непроцесуальних документів ”.

Викладачем запрошено керівника апарату Апеляційного суду Вінницької області Наталю Король.

Розпочинаючи роботу семінару, викладач розповіла про особливості ведення діловодства у Апеляційному суді Вінницької області, порядок приймання судових справ та документації, приймання, обліку і зберігання речових доказів, основні аспекти роботи працівника апарату, пов’язані з введенням в дію нового КПК України. Звернула увагу учасників підготовки на необхідність дотримання вимог Положення про автоматизовану систему документообігу суду при формуванні справ у суді апеляційної інстанції, особливості  його застосування на практиці.

Семінар був насичений жвавим обговоренням проблематичних питань, з якими стикаються працівники апаратів апеляційних судів Вінницької області та міста Києва, учасники підготовки мали можливість обмінятися досвідом, поділитися своїми інноваціями, раціональними підходами вирішення складних питань, що виникають під час здійснення своїх повноважень.

По закінченню семінару його слухачі отримали сертифікат Національної школи суддів України.