Національна школа суддів України

Працівники апарату Київського апеляційного адміністративного суду опановують основи тайм-менеджменту

03 червня 2016 року в місті Києві Національна школа суддів України спільно з Київським апеляційним адміністративним судом провела підготовку працівників апарату Київського апеляційного адміністративного суду на тему: “Основи тайм-менеджменту. Методики оптимізації робочого часу. Побудова стратегії кар’рного зростання та саморозвитку.”

Для проведення підготовки запрошено викладача Національної школи суддів України, суддю Авдіївського міського суду Донецької області Олену Панченко.

Розпочинаючи роботу семінару, викладач визначила перед учасниками підготовки завдання навчитися методикам правильного розподілення робочого часу, раціонального його викорастання задля підвищення ефективності та продуктивності роботи. Крім того, в ході навчання працівники апарату суду мали можливість опанувати методи та способи запобігання кризовим ситуаціям та виходу з них, у разі неможливості уникненння, з найменшими втратами. Обговорювалися, зокрема, й уміння справлятися з позаплановими, терміновими завданнями та можливості формування в собі стресостійкості.

Цікава та актуальна тема була викладена не лише у формі лекційного матеріалу. Перед початком семінару слухачі переглянули відеоролик з демонстрацією того, як неправильно може бути організовано робочий час працівниками суду та обговорили можливі варіанти необхідних дій для уникнення схожих ситуацій у їх роботі. Цікавою була і сама презентація до теми.

Крім того, в ході семінару слухачі мали можливість виконати практичне завдання, пройти нескладний психологічний тест на визначення готовності  виконувати завдання при підвищеному робочому навантаженні та встановити для себе необхідні напрямки в реалізації методів правильного планування робочого часу, враховуючи при цьому інші потреби та особисте життя.

Після закінчення підготовки кожному працівнику апарату Київського апеляційного адміністративного суду, який її пройшов, було вручено Сертифікат Національної школи суддів України.