Національна школа суддів України

Працівники апарату Вищого адміністративного суду України навчаються професійному фіксуванню судового засідання за допомогою звукозаписуючого технічного засобу

5 лютого 2016 року в місті Києві Національна школа суддів України спільно з Вищим адміністративним судом України провела підготовку працівників апарату Вищого адміністративного суду України на тему: “Повне фіксування судового засідання за допомогою звукозаписуючого технічного засобу”.

Для проведення підготовки викладачем запрошено керівника апарату Вищого адміністративного суду України, Романа Кайдашева.

Викладач зосередив увагу працівників апарату на сутності, значенні фіксування судового засідання за допомогою звукозаписуючого технічного засобу та розкрив переваги повної фіксації судового засідання за допомогою апаратно-програмного комплексу, а саме сукупності апаратно-програмних засобів, приладів і відповідних інструкцій, що забезпечують належне фіксування, зберігання, копіювання (дублювання) та використання інформації, яка відображає хід судового засідання. Обговорив всі проблемні питання, що виникають в роботі з технічними приладами на фіксації судового процесу.

Повний текст програми підготовки розміщено на веб-сайті Національної школи суддів України в розділі “Підготовка”.