Національна школа суддів України

Працівники апарату Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ підвищують свій професійний рівень

22 січня 2016 року в місті Києві Національна школа суддів України проводить підготовку працівників апарату Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ.

Для проведення підготовки запрошено професора кафедри парламентаризму та політичного менеджменту Національної академії державного управління при Президентові України, доктор наук з державного управління, Пашко Людмилу Андріївну.

Під час сьогоднішніх занять Людмила Андріївна виступила з актуальною темою щодо професійного здоров’я та професійного вигорання на державній службі. Детально розкрила слухачам проблемні питання щодо передумов професійного вигорання,  їх наслідків, а також попередження та основні ознаки професійного вигорання.

Під час свого виступу лектор зосередила особливу увагу слухачів на основні прояви синдрому професійного вигорання державних службовців та причини його виникнення.

Працівники апарату Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ під час обговорення теми лекції запропонували розробити для працівників апаратів судів, незалежно від інстанційності та спеціалізації, рекомендації щодо профілактики та подолання синдрому професійного вигорання державних службовців.

Після закінчення підготовки учасникам семінару з числа працівників апарату Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ вручено Сертифікат Національної школи суддів України.