Національна школа суддів України

Правила поведінки в сучасних умовах життя

3 травня 2022 року Одеське регіональне відділення Національної школи суддів України провело семінар “Окремі правила поведінки та відповідальність цивільних осіб в умовах військової агресії” для суддів та працівників апаратів місцевих та апеляційних судів.

Учасників заходу привітав директор Одеського регіонального відділення Володимир Пироговський, який представив слухачам запрошених лекторів і програму заходу.  

Розпочав захід завідувач сектору з питань мобілізаційної роботи Державної судової адміністрації України Сергій Каземіров з обговорення питань військового обліку та бронювання військовозобов’язаних, які працюють в судах, у період дії воєнного стану.

Начальник відділу зв’язків із засобами масової інформаційних та роботи з громадськістю ГУ ДСНС України в Одеській області Марина Мартиненко та головний фахівець відділу планування заходів цивільного захисту ГУ ДСНС України в Одеській області Дмитро Зухін надали поради щодо правил поведінки під час воєнного стану та воєнних дій.

Суддя Малиновського районного суду м. Одеси Олег Крижановський ознайомив колег з правилами поведінки під час комендантської години та відповідальністю в разі їх порушення.

За результатами семінару слухачам буде видано електронний сертифікат Національної школи суддів України.