Національна школа суддів України

Правильна оптимізація внутрішніх ресурсів

4–8 липня 2016 року в місті Львові місцеве регіональне відділення Національної школи суддів України проводить підготовку секретарів судового засідання місцевих та апеляційних господарських судів.

Вітальними словами підготовку відкрив голова господарського суду Львівської області Михайло Юркевич.

Для проведення підготовки викладачами запрошено суддів Олену Щигельську та Тараса Фартушка, заступника начальника територіального управління Державної судової адміністрації України в Львівській області Марію Коник, помічника судді Мар’яну Олещук, психолога Світлану Бєляєву, прес-секретаря Львівського апеляційного адміністративного суду Ольгу Давид та спеціаліста з інформаційних технологій Андрія Бадзяна.

До програми підготовки включено заняття із господарського права та процесу. Окрім того, слухачі вивчать питання щодо адаптації національного законодавства до міжнародних норм і стандартів, виконають завдання, з якими стикаються в ході роботи з інформаційними технологіями, та розглянуть питання етики ділового мовлення. Корисним буде інтерактивне заняття із психологом, під час якого працівники апаратів судів навчаться правильно оптимізовувати внутрішні ресурси, запобігати стресам та долати бар’єри в міжособистісному спілкуванні.