Національна школа суддів України

Правова держава, юстиція

16 липня 2020 року Національна школа суддів України взяла участь у першому онлайн засіданні Галузевої робочої групи (ГРГ) “ Правова держава, юстиція”.

Вітальними словами зустріч відкрили голова ГРГ – заступник Міністра з питань європейської інтеграції Валерія Коломієць, співголови групи від Міжнародних партнерів розвитку (МПР) – менеджер сектору верховенства права і антикорупційної політики Представництва ЄС в Україні Манфредас Лімантас та заступник директора відділу з демократії та урядування Регіональної місії USAID в Україні та Білорусі Анна Хоппер.

Під час засідання учасниками робочої групи було наголошено на важливості започаткування трирівневої системи координації міжнародної технічної допомоги (МТД).

Представники сторони МПР взяли до відома інформацію щодо стану співробітництва у сфері МТД з урахуванням положень стратегічних документів (пріоритетів діяльності), а також узгодили пропозиції щодо завдань проведення реформ у відповідній галузі.

За результатами зустрічі було затверджено регламент і структуру Галузевої робочої групи (тематичних груп), а також визначено подальші кроки щодо її роботи.

Національну школу суддів України на засіданні представляла головний спеціаліст відділу міжнародного співробітництва Тіна Міндрул.