Національна школа суддів України

Презентація результатів опитування про безпеку суддів і працівників апаратів судів

28 квітня 2020 року проректор Володимир Мазурок у режимі відеоконференції взяв участь у презентації результатів опитування “Особиста безпека суддів та працівників апарату суду”, яке охопило понад 3 тисячі респондентів.

Комплексне дослідження стану безпеки в судах, одним з етапів якого було проведення онлайн опитування серед представників судової гілки влади, здійснювалося командою експертів Проєкту Європейського Суду “ПРАВО-JUSTICE” в рамках Ініціативи “Модельні Суди”.

Модератором цієї відеоконференції  була Міжнародна Головна Експертка з питань судової реформи Анна Адамська–Галант.

Під час онлайн презентації міжнародні та національні експерти Проєкту Європейського Суду “ПРАВО-JUSTICE” ознайомили її учасників з результатами всеукраїнського онлайн опитування суддів і працівників суду, яке проводилось з метою вивчення поточного стану безпеки у приміщеннях судів і за їхніми межами.

Володимир Мазурок, коментуючи презентацію результатів опитування, зазначив, що вони будуть корисними для продовження проведення ефективної підготовки працівників системи правосуддя – суддів, працівників апаратів судів, співробітників Служби судової охорони, тощо з питань забезпечення безпеки в судах, органах і установах системи правосуддя.