Національна школа суддів України

Про діяльністть відділу спеціальної підготовки в дистанційному режимі

22 квітня 2020 року проректор Володимир Мазурок провів нараду в дистанційному режимі з усіма працівниками відділу спеціальної підготовки кандидатів на посаду судді.

На початку наради Володимир Мазурок звернув увагу на особливість і важливість організації діяльності відділу спеціальної підготовки, як і всієї установи, у період надзвичайної ситуації, пов’язаної з підвищеними ризиками поширення епідеміологічної ситуації у зв’язку з коронавірусом COVID-19.

У ході наради Діана Сніцаренко, Тетяна Будниченко та Світлана Нечипорук доповіли про хід підготовки працівників Служби судової охорони в період карантину, проектів програми та навчального плану спеціальної підготовки кандидатів на посаду судді, навчально–методичного забезпечення програми, організаційного забезпечення процедури моніторингу результатів кваліфікаційного  іспиту та професійної діяльності судді,  тощо.

Заступник начальника відділу спеціальної підготовки Діана Сніцаренко доповіла учасникам про проведення  в дистанційному режимі групи розробників тренінгу та стан готовності вебінару для суддів–наставників.

Начальник відділу спеціальної підготовки кандидатів на посаду судді Олександр Гашицький у ході наради надав додаткові доручення працівникам відділу спеціальної підготовки та закликав їх суворо дотримуватися правил карантину. 

Оскільки карантин продовжено до 11 травня 2020 року, то проведення наступної наради в дистанційному режимі з працівниками відділу спеціальної підготовки кандидатів на посаду судді заплановано на 30 квітня 2020 року.