Національна школа суддів України

Проблеми ефективного судового захисту в адміністративному судочинстві

9 грудня 2019 року Національна школа суддів України провела тренінг “Проблеми ефективного судового захисту в адміністративного судочинстві”.

Відкриваючи захід, викладач-науковий консультант відділу підготовки викладачів (тренерів) Олександр Терлецький відзначив надзвичайну актуальність теми,  розповів про успішну апробацію тренінгу, який отримав багато схвальних відгуків від учасників за результатами анкет зворотного зв’язку,  та побажав  майбутнім тренерам успіхів в опануванні цього курсу. 

Мета  заходу –  навчити майбутніх викладачів дохідливо подати матеріал щодо застосування способів ефективного захисту порушених прав, свобод та інтересів фізичних і юридичних осіб, сформувати бачення та розуміння проблемних питань застосування КАС України та набути навички їх вирішення.

Під час тренінгу учасники залучалися до загального обговорення у форматі “мозкового штурму”, працювали в малих групах, виконуючи практичні завдання, переглядали навчальні відеоролики та мали змогу надати свої рекомендації щодо покращення матеріалів тренінгу.

Програмою тренінгу для тренерів передбачено представлення напрацьованих матеріалів одноденного  курсу, який уже включено до програми підготовки суддів.

Викладачі тренінгу –  судді Тетяна Розваляєва, Олена Терлецька, Елла Катаєва та Оксана Бойко.