Національна школа суддів України

Продовження серії семінарів “Судова практика в питаннях–відповідях”

10 грудня 2021 року Національна школа суддів України провела черговий онлайнсемінар для суддів “Судова практика в питаннях–відповідях”, який було присвячено питанням кримінального судочинства.

Очільниця Харківського регіонального відділення Лілія Гуцал привітала присутніх, розповіла про плани регіонального відділення на наступний рік та закликала суддів брати активну участь у навчальних заходах Національної школи суддів України. Також Лілія Гуцал зауважила, що для формування  програми семінару було запропоновано суддям сформулювати проблемні питання з розгляду кримінальних справ, відповіді на які буде надано суддями Верховного Суду під час заходу.

Семінар було проведено у форматі “запитання–відповідь”. Судді Верховного Суду у Касаційному кримінальному суді Валентина Щепоткіна та Герман Анісімов надали фахові відповіді на найбільш поширені питання, що виникають при застосуванні суддями кримінального процесуального законодавства та норм матеріального права.

Наприкінці заняття учасники взяли участь в опитуванні та висловили свої враження і побажання в анкетах зворотного зв’язку.

Повний текст програми семінару розміщено на вебсайті Національної школи суддів України в розділі “Підготовка суддів”.